facebook_pixel
Scorn ser mer H.R. Giger-inspirerat ut än någonsin i den här nya trailern

Scorn ser mer H.R. Giger-inspirerat ut än någonsin i den här nya trailern

Scorn är ett spel vi haft ögonen på sedan det utannonserades så tidigt som 2016. Vi har dock inte hört så mycket från utvecklaren Ebb Software de senaste åren, men nu är de plötsligt tillbaka med en uppdatering.

En ny trailer dök nämligen upp under Microsofts Xbox Series X-event där vi får en ny glimt på den här shootern som verkligen inte är för de äckelmagade:

H.R. Giger-influensen som varit tydlig från första början är nu nästan i plagiat-zonen. Gigers unika stil med biomekaniska landskap och människokroppade blandade med robotar är i princip tagen rakt av, till den milda grad att jag undrar om inte Gigers arvingar borde ha något att säga till om.

Hur som helst är det en imponerande uppvisning för ett spel som åtminstone har en tilltalande estetik. Hur det är med gameplayet vet vi ännu inte. Ej heller när Scorn faktiskt släpps.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar