facebook_pixel
Rykte: Nästa Call of Duty tar sig an kalla kriget

Rykte: Nästa Call of Duty tar sig an kalla kriget

Det är maj, vilket traditionsenligt brukar vara månaden då vi får de första detaljerna om årets Call of Duty-titel (den senaste delen Modern Warfare presenterades den 30 maj i fjol). Och nu verkar det dra ihop sig igen då pinfärska rykten pekar mot en återkomst för både Black Ops och kalla kriget!

Karusellen började med att den kända Call of Duty-läckaren Okami laddade upp en photoshoppad bild via Twitter, föreställande omslaget för Call of Duty: Black Ops, åtföljt av undertiteln Cold War. Sedan dess har Eurogamer bekräftat läckan via deras egna källor, till den grad att man inte ens anser sig behöva markera nyhetsartikeln som ett rykte, vilket antyder att en officiell presentation är nära förestående. Vi kan också utgå ifrån att det nya spelet utvecklas av Treyarch, då det är just den studion som brukar hålla i Black Ops-serien.

Här är Okamis tweet om Call of Duty Black Ops: Cold War.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar