facebook_pixel
Robocop rensar upp i gameplay-trailer för Mortal Kombat 11: Aftermath

Robocop rensar upp i gameplay-trailer för Mortal Kombat 11: Aftermath

För exakt en vecka sedan stiftade vi bekantskap med Mortal Kombat 11: Aftermath, expansionen till fjolårets fightingfest Mortal Kombat 11 (recension), som kommer fortsätta den smått skogstokiga berättelsen om väldigt våldsamma män och kvinnor, som mer ofta än inte också reser genom tiden.

Mortal Kombat-serien är också pigg på gästkaraktärer, så i och med Mortal Kombat 11: Aftermath kommer gamla goda filmsnuten Robocop göras spelbar, tillsammans med de tidigare Mortal Kombat-kändiserna Fujin och Sheeva. Alla tre visar upp sig i den nya gameplay-trailern här nedan, och extra roligt är det att se Robocop göra upp med både Terminator och Joker (tidigare dlc-karaktärer och filmstjärnor), och använda sig av en en väldigt bred arsenal som går långt bortom vad åtminstone jag minns från de första två Robocop-filmerna.

Mortal Kombat 11: Aftermath släpps den 26 maj. Här är den nya gameplay-trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar