facebook_pixel
Quantic Dream-spelen släpps till Steam den 18 juni

Quantic Dream-spelen släpps till Steam den 18 juni

I fjol släpptes de tidigare Playstation-exklusiva Quantic Dream-äventyren Heavy Rain, Beyond: Two Souls och Detroit: Become Human till Epic Games Store, en titel i taget med jämna mellanrum. Så kommer dock inte bli fallet då spelen nu når Steam, eftersom alla tre släpps exakt samma dag!

Heavy Rain, Beyond: Two Souls och Detroit: Become Human har nämligen hastigt och lustigt fått produktsidor hos Valves butik, och alla tre listar lanseringsdatumet torsdagen den 18 juni. Därtill har trion också varsin demoversion som du kan ladda ner och prova precis nu, för att se om Quantic Dreams något speciella berättartekniker är något som faller dig i smaken, eller om din dator klarar av Detroit: Become Human, som fortfarande är ruskigt snyggt och relativt modernt (det släpptes till Playstation 4 så sent som våren 2018).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar