facebook_pixel
Phantasy Star Online 2 släpps till pc den 27 maj

Phantasy Star Online 2 släpps till pc den 27 maj

Den som väntar på något gott väntar ofta länge, och ibland förgäves. Dock inte i det här fallet då Sega nu har bekräftat att det massiva onlinerollspelet Phantasy Star Online 2, som ursprungligen släpptes i Japan redan 2012, nu äntligen kommer få en pc-version, som dessutom blir free-to-play.

Spelet kommer således rullas ut via Microsoft Store inkommande onsdag, den 27 maj, och vi bör inte räkna med att det kommer nå några andra onlineaffärer (läs; Steam) då Microsofts finansiella muskler ligger bakom lanseringen (även om man ju som bekant släpper valda spel till Steam också).

Förvisso talas det enbart om en “nordamerikansk version”, men via Twitter har vi försäkrats om att det “inte finns några planer” på att regionslåsa spelet. Dessutom stöder det crossplay med Xbox One-versionen, och så har Sega också utlovat “mera kul och överraskningar” under återstoden av 2020.

Här är E3 2019-trailern för Phantasy Star Online 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar