facebook_pixel
Överraskning! Halo 2: Anniversary är ute nu

Överraskning! Halo 2: Anniversary är ute nu

Medan resten av spelbranschen har trappat ner på tempot har 343 Industries bara ökat farten; i december släpptes Halo Reach (recension), det första av de sex spelen som kommer ingå i Halo: The Master Chief Collection, och det följdes upp av Halo: Combat Evolved Anniversary (recension) i mars.

Nu, blott två månader senare, har bordet serverats för Halo-bjudning igen; Halo 2: Anniverary släpptes nämligen via Steam under gårdagen (även en Microsoft Store-version finns tillgänlig), och kan inhandlas både enskilt (10 euro) och som en del av det kompletta samlingspaketet (40 euro). Hittills är mottagandet för Halo 2: Anniversary “väldigt positivt”, så det verkar som att de tidigare tekniska grodorna är mindre påtagliga den här gången (även om vissa fortfarande har problem baserat på diskussioner i Steam-forumet).

Här är trailern för Halo 2: Anniversary till pc. Premiären är fortfarande några timmar bort i skrivande stund.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar