facebook_pixel
Om Breaking Bad vore ett rollspel –  kolla in Family Man!

Om Breaking Bad vore ett rollspel – kolla in Family Man!

Utifall du bott under en sten de senaste tio åren är Breaking Bad en rätt omtyckt tv-serie. Familjefadern Walter White drabbas av cancer, och beslutar sig för att börja tillverka och sälja droger för att säkra sin familjs finansiella framtid, i tron att han kommer kila vidare inom en väldigt snar framtid.

Ett liknande dilemma möter Joe, huvudrollen i Broken Bear Games och No More Robots pinfärska rollspel Family Man, som lanserades via Steam i fredags. Joe är nämligen skyldig maffian pengar och har valet att skrapa ihop dem på ett hederligt men långsamt sätt, eller snabbt och riksfyllt, på ett sätt som kan stöta bort Joes familj.

Joes förortskvarter påverkas också, och det kan både “blomstra eller förgås under vikten av Joes val”, vilket leder till ett flertal möjliga slut. Tänker du försöka styra in Walter White på rätt väg den här gången?

Här är lanseringstrailern för Family Man.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar