facebook_pixel
Officiellt: Valorant lanseras den 2 juni

Officiellt: Valorant lanseras den 2 juni

Så sent som i mars presenterades Valorant, den nya hjältebaserade free-to-play-skjutaren av League of Legends-utvecklarna Riot Games. Det stängda betatestet drog sedan igång den 7 april och väckte massiv uppmärksamhet, delvis negativ sådan på grund av de kontroversiella antifusk-verktygen.

Nu har Riot Games annonserat att Valorants officiella lansering kommer inträffa redan den 2 juni (nästnästa veckas tisdag), och att betatestandet kommer fortlöpa fram till den 28 maj (inkommande torsdag).

I en nyhetsartikel ger man oss också löften om att man kommer fortsätta finjustera antifusk-verktygen, i syfte att fånga så många fuskare som möjligt, samtidigt som de ärliga spelarna påverkas i minsta möjliga grad.

Här är en video där Riot Games diskuterar lanseringen av Valorant.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar