facebook_pixel
Officiellt: Blizzcon 2020 har ställts in

Officiellt: Blizzcon 2020 har ställts in

Den 9 april lät Blizzard meddela att det var “för tidigt” att avgöra om årets upplaga av spelmässan Blizzcon, som brukar arrangeras i november, kommer bli av eller inte. Nu har man funderat färdigt och kommit fram till att ett traditionellt Blizzcon 2020 inte kommer vara möjligt, och därför ställs in.

Du kan läsa Blizzards uttalande här, och även om det knappast rör sig om överraskande nyheter är det givetvis ledsamt ändå. Intressant nog kommer ett digitalt alternativ för Blizzcon “mest troligt” kunna gå av stapeln först i början av nästa år, vilket är värt att notera då detta mycket möjligt också kan vara en indikation på att Overwatch 2 (som utannonserades under fjolårets Blizzcon-mässa) dröjer till nästa år. Antingen det eller så planerar Blizzard en dedikerad online-presentation för den kommande hjälteskjutaren, vilket givetvis är fullt rimligt också.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar