facebook_pixel
Ny Skyrim-modd låter dig kombinera pilar och magi

Ny Skyrim-modd låter dig kombinera pilar och magi

Liksom många andra så föredrog jag pilbågar i gamla goda The Elder Scrolls V: Skyrim när det begav sig för nästan 10 år sedan. Det blev dock mer än lovligt monotont efter ett tag, vilket gjorde att jag också lite halvhjärtat började experimentera med magi, även om det kändes drygt att “börja om från början”.

Nu har dock moddaren AWildMuKen levererat ett nytt spännande hybridklassalternativ som kombinerar bågskyttet med magi, i form av den nya modden Marc – Muken’s Arcane Archery.

Den första versionen släpptes i november i fjol, och så sent som i lördags följde en ny uppdatering. Modden använder Skyrim Special Edition, och låter dig “modda” pilar med olika trollformler, som dessutom kan aktiveras i luften för extra precisa attacker. För att kunna använda modden måste du först skaffa en Arcane Bow, som kan inhandlas från Riverwood Trader eller köpmannen i Winterhold, eller hittas på Farengars skrivbord i Winterhold College. Som klippt och skuret för en genomspelning i väntan på det fortfarande avlägsna The Elder Scrolls VI.

Du kan ladda ner Marc – Muken’s Arcane Archery via Nexusmods.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar