facebook_pixel
Ny Cyberpunk 2077-presentation väntar i sommar!

Ny Cyberpunk 2077-presentation väntar i sommar!

Dessa coronatider till trots är The Witcher 3-utvecklarna CD Projekt Red bombsäkra på att de kommer släppa sci-fi-rollspelet Cyberpunk 2077 den 17 september, som beräknat. Och av allt att döma kommer planerna gå vägen, då brasilianska granskare alldeles nyligen gav spelet åldersmärkningen 18+.

Den 17 september är dock fortsättningsvis drygt fyra månader bort, så ännu finns det gott om tid för hajp, och hajp kommer det bli torsdagen den 11 juni, då vi kommer få återvända till de smutsiga gatorna i Cyberpunk 2077-dystopin Night City. Någon ytterligare information ges inte, men förmodligen rör det sig om ytterligare en gameplay-demo i stil med det 14 minuter långa klippet från förra sommaren.

I andra Cyberpunk 2077-nyheter har även ESRB numera granskat spelet, och deras detaljerade fynd listas här. Åldersmärkningen blir “M for Mature” (17 år och över), bland annat på grund av (tack vare?) lemlästning, synliga inälvor, drog- och alkoholbruk, spikar som hamras in i händer och fötter (korsfästning?), anpassningsbara könsorgan i karaktärsskaparen (inklusive “kombinationer”?) och möjligheten att delta i “korta sexuella scener”.

Här CD Projekt Reds tweet om den kommande Cyberpunk 2077-presentationen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar