facebook_pixel
Nu kan du provspela Star Citizen gratis i 11 dagar

Nu kan du provspela Star Citizen gratis i 11 dagar

I måndags kunde vi tipsa om att Star Citizen, Roberts Space Industries mastodontlika rymdsimulator, skulle bli gratis att provspela i nästan två veckor. Den gratisperiod har nu inletts.

Fram till den 1a juni kan du spela helt gratis, och testa ett roterande urval av rymdskepp. Detta är en del av spelets Invictus Launch Week, och skeppen som finns att tillgå fokuserar på UEE Navy. Jag ska erkänna att jag ännu inte gett mig in i Star Citizens enorma universum, så jag har noll koll vad detta innebär men det låter kul!

Om du är som jag och kan nada om Star Citizen så har utvecklarna en händig nybörjarguide för dig. Märk väl att Star Citizen ännu inte är färdigt, trots 250 miljoner dollar och nästan tio års utveckling, så ha det i åtanke när du sätter dig bakom spakarna.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar