facebook_pixel
Nästa Valorant-hjälte är en skäggig svensk!

Nästa Valorant-hjälte är en skäggig svensk!

De senaste månaderna har vi introducerats för Valorant-hjältarna Phoenix, Viper, Sova, Sage, Jett, Cypher, Brimstone och Omen. Och nu har det blivit lite extra intressant då vi har introducerats för den skäggiga svensken Breach, en riktig karlakarl som diggar explosioner och hatar väggar!

Som vi tidigare skrivit i vår massiva genomgång av Valorant-hjältarna så har Breach tillgång till förmågorna Aftershock (fyrar av en explosiv laddning som krossar väggar och skadar fiender som kommer i närheten), Flashpoint (avfyrar en laddning in i en vägg som förblindar fiender på andra sidan), Fault Line ( skapar ett jordskalv i en rak linje framför Breach som förvirrar fiender och rör sig genom väggar) samt den ultimata förmågan Rolling Thunder (avfyrar en jordbävningsladdning som rör sig genom väggar, gör motståndarna yra, och kastar dem uppåt). Den allmänna lanseringen av Valorant planeras äga rum någon gång i sommar.

Här är den nya teasertrailern för Breach i Valorant.

 

 

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar