facebook_pixel
Mortal Kombat 11 visar upp vänskapliga finishers i ny trailer

Mortal Kombat 11 visar upp vänskapliga finishers i ny trailer

Mortal Kombat 11 (recension) är ett oerhört våldsamt fightingspel, där folk bokstavligt talat river ansiktet av varandra och frossar i hjärnsubstans. Så då är det ju kul att Netherrealm Studios hårdkokta krigare också kan visa upp lite vänskap ibland, något som demonstreras i den nya trailern nedan.

Friendships (icke-våldsamma finishers) är inte nya för serien men nya för Mortal Kombat 11, och kommer introduceras i en gratisuppdatering senare den hår månaden, närmare bestämt nästa veckas tisdag, den 26 maj.

Samma dag släpps även den nya (betal)expansionen Mortal Kombat 11: Aftermath, som presenterades för några veckor sedan, och introducerar de tre nya karaktärerna Robocop (jo, Robocop från filmerna), Fujin och Sheeva, som demonstrerade sina förmågor i en gampelay-trailer förra veckan.

Här är trailern för Friendships till Mortal Kombat 11.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar