facebook_pixel
Mafia-remaken släpps i augusti, nyutgåvorna av Mafia 2 och 3 är ute nu

Mafia-remaken släpps i augusti, nyutgåvorna av Mafia 2 och 3 är ute nu

Förra veckan läckte de första skärmdumparna från Mafia: Defintive Edition, sida vid sida med löften om officiell avtäckning av Mafia Trilogy tisdagen den 19 maj. Igår kväll, med andra ord, och mycket riktigt har vi nu fått nya trailrar för vart och ett av de tre spelen, varav två är ute nu.

Mafia 2: Definitive Edition (recension) och Mafia 3: Definitive Edtion (recension av originalutgåvan) är således ute nu (gratis för ägare av originalen), och kostar 30 euro var via Steam. Man kan också förköpa Mafia Trilogy för 60 euro, som även ger tillgång till Mafia: Defintive Edtion (kostar 40 euro enskilt) när spelet släpps den 28 augusti.

Till skillnad från de två andra spelen (som bara är uppdaterade och kompletta versioner av originalreleaserna) utlovas Mafia: Definitive Edtion bli en “trogen remake”, “återskapad från grunden upp”, med “dramatiskt förbättrad och expanderad grafik och spelmekanik”. På den officiella hemsidan utlovas även ett utökat Lost Heaven (staden där spelet utspelas), helt nya fordonstyper (motorcyklar), nya samlarföremål, och “mycket mer”. Spännande!

Här är trailrarna för de definitiva utgåvorna av Mafia Trilogy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar