facebook_pixel
Layers of Fear-studions nya heter The Medium, kolla in debuttrailern!

Layers of Fear-studions nya heter The Medium, kolla in debuttrailern!

I höstas släpptes Blair Witch, det senaste skräckspelet av Layers of Fear-utvecklarna Bloober Team. Undertecknad recenserade för den här publikationens räkning, men var tyvärr långt ifrån imponerad, då jag nöjde mig med att dela ut betyget 62 procent och omdömet “mestadels tradigt och jobbigt”.

Skam den som ger sig, dock; utöver en utökad “next-gen-utgåva” av Observer (som presenterades för några veckor sedan) har det visat sig att Bloober Team även jobbar på det helt nya The Medium, “ett psykologiskt skräckspel för nästa generation”. I The Medium spelar man som Marianne, en kvinna plågad av visioner som leder henne till Kraków, och en plats där en fruktansvärd tragedi ägde rum för länge sedan.

Extra värt att notera den här gången är att Bloober Teams egna kompositör Arkadiusz Reikowski får draghjälp av den japanska legendaren Akira Yamaoka, som tidigare har skrivit den hyllade Silent Hill-musiken.

Här är debuttrailern för The Medium och en intervju med producenten Jacek Zieba.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar