facebook_pixel
Kolla in annonseringstrailern för Mortal Kombat 11: Aftermath

Kolla in annonseringstrailern för Mortal Kombat 11: Aftermath

I fjol släpptes Mortal Kombat 11, det senaste brutala fightingspelet av Netherrealm Studios. Undertecknad recenserade för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 77 procent, tillsammans med omdömet “det överdrivet avancerade upplägget solkar ner ett i grunden utmärkt fightingspel”.

Nu har Netherrelam Studios låtit meddela att Mortal Kombat 11 får en renodlad expansion i form av Mortal Kombat 11: Aftermath, som tar vid efter originalkampanjens tumultartade avslutning.

Vi tänker inte delge några större detaljer – storyläget i Mortal Kombat 11 är väl värt att uppleva på egen hand – men världens vara eller icke vara förefaller fortsättningsvis vara högst relevant i det nya materialet, och bland de nya kämparna kommer vi hitta Fujin (vindgud och Raidens bror), den fyraarmade människo-och-drak-hybriden Sheeva samt Robocop (jo, Robocop!), den hårdkokta Detroit-polisen från filmerna med samma namn.

Mortal Kombat 11: Aftermath släpps den 26 maj. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar