facebook_pixel
Kerbal Space Program 2 försenas igen, siktar på lansering hösten 2021

Kerbal Space Program 2 försenas igen, siktar på lansering hösten 2021

Sensommaren 2019 avslöjades Kerbal Space Program 2, med planerad lansering någon gång under våren 2020. I november försenades dock spelet från räkenskapsåret 2020 till 2021, det vill säga den 1 april 2020 som allra tidigast, och den 31 mars 2021 som senast. Men nu har lanseringen skjutits upp igen.

Inte världens mest överraskande nyheter med tanke på att utvecklingen av Kerbal Space Program 2 flyttades från Star Theory till en ny, intern Take-Two-studio så sent som i februari, det vill säga precis innan coronapandemin blev ett odiskutabelt faktum. Och det är just covid-19 som beskrivs som en av de stora anledningarna bakom den nya förseningen, som skjuter upp lanseringen av Kerbal Space Program 2 till någon gång under hösten 2021. Kommer planerna verkligen hålla streck den här gången? Vem vet.

Här är tweeten om förseningen av Kerbal Space Program 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar