facebook_pixel
Kanpai! Yakuza: Like a Dragon släpps till pc i höst

Kanpai! Yakuza: Like a Dragon släpps till pc i höst

Tidigare den här veckan skrev vi om att Yakuza: Like a Dragon – eller Yakuza 7, som det kallas i folkmun – förmodligen kommer släppas till Steam, baserat på en databasuppdatering uppmärksammad av SteamDB. Och nu är det officiellt; Yakuza: Like A Dragon släpps till pc i höst! Kolla in nya trailern!

Trailern kretsar kring den nya huvudrollen Ichiban Kasuga, och inleds relativt jordnära med typiska yakuza-män som gör typiska yakuza-saker. Det tar dock inte länge innan saker och ting eskalerar, och under den andra halvan av trailern skymtar elektriska baseballträn(!), en gigantisk hummer(!!), fanfavoriten Goro Majima(!!!) och en satellitlaser(!!!), som till synes försöker utplåna Ichiban Kasuga från planetens yta.

Under gårdagens Inside Xbox-stream lät Yakuza-regissören Toshihiro Nagoshi också meddela att Yakuza: Like A Dragon “kommer göras tillgängligt som en del av Xbox Series X lanserings-lineup, så väl som Xbox One och Wndows 10”, och eftersom den nya Microsoft-konsolen släpps i höst framstår lanseringsfönstret som hyfsat uppenbart. Samtidigt har den tidigare nämnda databasposten för Yakuza: Like a Dragon uppdaterats för blott “omkring 20 timmar sedan”, så vi vågar nog hoppas på simultan premiär via både Microsoft Store och Steam.

Här är den nya, fartfyllda trailern för Yakuza: Like a Dragon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar