facebook_pixel
Hjälteskjutaren Crucible är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Hjälteskjutaren Crucible är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Amazons och Relentless Studios hjälteskjutare Crucible annonserades redan 2016, men bubblade upp till ytan igen för blott några veckor sedan, varpå vi fick ta del av en rejäl videokavalkad. Och nu är spelet faktiskt redan här, då det har rullats ut via Steam. Kolla in lanseringstrailern här nedan!

Crucible är free-to-play (man kan köpa till skins och battle passes) och till synes påkostat och välgjort, så här finns allt som krävs för framgång, om än i en något överbefolkad genre. Trots detta skrivs användaromdömet på Steam blott till “blandat” hittills (baserat på nästan 1500 recensioner), och en användare beskriver spelet som “oslipat och rätt obalanserat”, medan en annan nämner “otillfredsställande vapen och klumpiga rörelser”.

En tredje, positiv användare kontrar dock med att man bör “lägga fler timmar på spelet innan man börjar klaga på balansen”, så det finns förmodligen bara ett sätt att luska ut sanningen, och det är att spela spelet själv.

Här är lanseringstrailern för Crucible.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar