facebook_pixel
Halo 2: Anniversary kommer till pc nästa vecka

Halo 2: Anniversary kommer till pc nästa vecka

I december fick vi Halo Reach (recension), som följdes i mars av Halo: Combat Evolved Anniversary (recension). Och nu drar det redan ihop sig får Halo 2: Anniversary, då 343 Industries och Microsoft nu har bekräftat att The Master Chief Collections tredje spel pc-debuterar inkommande tisdag, den 12 maj.

Trailern nedan levererar de glädjande buden, och på Steam (spelet kommer även till Microsoft Store och Xbox Game Pass for PC) kan vi läsa att det bjuds på 15 kampanjuppdrag (tillsammans med 7 remastrade multiplayerkartor och 25 kartor från originalspelet), där vi både kommer få spela som Master Chief och utomjordingen Arbiter, varav det senare var ett synnerligen kontroversiellt inslag när det begav sig under 2004, då Microsoft även försökte hemlighålla gästspelet så länge som det överhuvudtaget var möjligt.

Här är den nya trailern för Halo 2: Annivesary.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar