facebook_pixel
Half-Life 2: Episode Four var en grej, och nu har vi bildbevis

Half-Life 2: Episode Four var en grej, och nu har vi bildbevis

Half-Life 2: Episode Three blev, som bekant, aldrig av. Ett projekt som inte är lika känt (och som jag personligen inte visste var en grej innan idag) är Half-Life 2: Episode Four av Dishonored-utvecklarna Arkane Studios, som nu för första gången har visat upp sig i bildform på internet. Kolla in giffen!

Hela grejen är en del av Noclips nya Arkane Studios-dokumentär, som kommer ha premiär nästa vecka, och har fått en matig och nästan tre minuter lång trailer. Dokumentären kommer gå igenom Arkane Studios fascinerande historia (inget kommer avslöjas om nya spel), inklusive titlar som aldrig såg dagens ljus, däribland Half-Life 2: Episode Four. Vid 1:21-strecket i trailern säger en Arkane-anställd att spelet fokuserade på Ravenholm (ett av de mest kända kapitlen i Half-Life 2) och räknades som “ett riktigt Half-Life-spel”, med ny spelmekanik.

Här är Half-Life 2: Episode Four-giffen och trailern för Noclips Arkane-dokumentär.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar