facebook_pixel
Hajsimulatorn Maneater släpps på fredag, kolla in lanseringstrailern!

Hajsimulatorn Maneater släpps på fredag, kolla in lanseringstrailern!

Föreställ dig den klassiska Steven Spielberg-rullen Hajen. Föreställ dig sedan att huvudrollen inte är Roy Scheider utan hajen i titeln, och att filmen inte är en film, utan ett datorspel. Då får du något som liknar Maneater, den nya hajsimulatorn av Killing Floor 2-utvecklarna Tripwire Interactive.

Maneater lanseras nu på fredag, den 22 maj, exklusivt via Epic Games Store. Spelet kan förköpas i detta nu för 37 euro, och beskrivs som världens första ShARkPG (ett öppen värld-actionrollspel där du spelar som en haj). Lanseringstrailern här nedan gör sitt bästa för att emulera klassiska scener från ovan nämnda film, då envisa fiskare försöker spränga hajen sönder och samman med gaskanistrar, vilket inte går så där jättebra.

Här är är lanseringstrailern för Maneater.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar