facebook_pixel
Grounded kommer få Steam-demo den 9 juni

Grounded kommer få Steam-demo den 9 juni

I april fick Grounded ett spikat early access-datum; Obsidian Entertainments nya överlevnadsspel går live via både Steam och Microsoft Store tisdagen den 28 juli, men innan dess kommer vi få smaka på titeln i form av en tidsbegränsad, spelbar demo, som rullar ut via just Steam tisdagen den 9 juni.

Initiativet är en del av det sedan tidigare utannonserande Steam Game Festival (som även kommer bjuda på demoversioner av ytterligare ett 40-tal spel), men det finns en hake; på Groundeds Steam-sida ombeds vi nämligen lägga till spelet på vår önskelista “idag” (det är oklart om det faktiskt rör sig om ett strikt tidskrav eller inte), vilket kommer ge oss tillgång till demoversionen när den görs tillgänglig den 9 juni.

Här är Groundeds storytrailer från april.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar