facebook_pixel
Gratisspel! The Lego Ninjago Movie Video Game skänks bort via Steam

Gratisspel! The Lego Ninjago Movie Video Game skänks bort via Steam

Gratisspel råder det sannerligen ingen brist på i dessa oroliga coronatider (du har väl inte missat att Epic Games Store skänker bort Rockstar-klassikern Grand Theft Auto 5 just nu?) och nu har ännu en titel bestämt sig för att bidra till kampen mot vår kollektiva coronaångest, även i de yngre åldrarna.

The Lego Ninjago Movie Video Game (jo, spelet heter faktiskt så) skänks nämligen bort helt gratis via Steam fram till inkommande fredag, den 22 maj klockan 8:59 svensk tid.

Jag kan inte påstå att jag någonsin har hört talas om det här spelet, men eftersom det rör sig om ännu en titel av Traveller’s Tales i samspel med Warner Bros så bjuds det förmodligen på mycket stabil co-op-underhållning, som både unga och vuxna kan ha roligt med, speciellt tillsammans. Och så är ju ninjor (och legoklossar) alltid coola.

Här är lanseringstrailern för The Lego Ninjago Movie Video Game från 2017.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar