facebook_pixel
Gratisspel! Humble skänker bort Aegis Defenders

Gratisspel! Humble skänker bort Aegis Defenders

Håhåjaja! Tidigare idag har vi skrivit om att både GTA 5 och Discovery Tour för Assassin’s Creed Origins och Odyssey är helt gratis, och nu har ännu en spelgåva uppenbarat sig. Denna gång handlar det om plattforms- och tower defense-hybriden Aegis Defenders, som skänks bort via Humble Bundle.

Erbjudandet varar i ytterligare två dygn och 10 timmar i skrivande stund (med andra ord upphör det kl. 19:00 svensk tid på söndagskvällen, om jag inte räknat helt fel i huvudet), och om det “mestadels positiva” omdömet på Steam (där du löser in produktnyckeln som du får av Humble) är något att gå efter så är det väl värt en titt. Guts Departments titel är dessutom fortfarande relativt färsk, då Aegis Defenders släpptes så sent som i februari 2018.

Här är den gamla lanseringstrailern för Aegis Defenders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar