facebook_pixel
Gratisspel! Evil Genius skänks bort under begränsad tid

Gratisspel! Evil Genius skänks bort under begränsad tid

Sommaren 2017 bekräftade brittiska Rebellion sitt Evil Genius 2, en uppföljare till det kultklassiska managementspelet från hösten 2004. Och nu skänkar man bort originalspelet helt gratis under begränsad tid, även om vi måste gå igenom en längre process än normalt för att roffa åt oss gratisspelet.

För att få ett Steam-exemplar av Evil Genius måste du nämligen gå hit och registrera ett Rebellion-konto (om du inte redan har ett), och sedan länka det till ditt Steam-konto. Rebellion specificerar inte när erbjudandet tar slut, så du gör förmodligen bäst i att genomföra processen så kvickt som möjligt, även om Rebellion-sidan just nu verkar ha en del rejäla problem, förmodligen som ett resultat av sällan skådad belastning. Gratisspel brukar ju, som bekant, övertyga folk att registrera sig för tjänster som de inte ens hört talas om tidigare.

Här är en trailer för gamla goda Evil Genius.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar