facebook_pixel
Gameplay-trailern för Assassin’s Creed Valhalla innehöll försvinnande lite gameplay

Gameplay-trailern för Assassin’s Creed Valhalla innehöll försvinnande lite gameplay

Förra veckan kollade vi in den allra första filmiska trailern för Assassin’s Creed Valhalla, innan vi fick löften om stundande gameplay-premiär. Mycket riktigt hade den första gameplay-trailern för spelet premiär under Microsofts Inside Xbox-stream igår kväll, och du kan kolla in den här nedan.

Vi kan dock konstatera att både Ubisoft och Microsoft sköt sig själva i foten genom att lova alltför mycket, då gameplay-trailern för Assassin’s Creed Valhalla i skrivande stund sitter på fler nedtummar än upptummar på Youtube, först och främst för att gameplay-trailern innehöll försvinnande lite gameplay.

Visst, sekvenserna är “representativa för förväntat Xbox Series X-gameplay”, men vi får aldrig se något som faktiskt ser ut som ett spel som spelas. Personligen hade jag faktiskt förväntat mig en renodlad guidad, utvecklargenomgång i E3-stil, men Ubisoft kommer uppenbarligen sitta och panta på det ett tag till.

Här är den nya gameplay-trailern för Asassins’s Creed Valhalla, tillsammans med en kort intervju med spelets kreativa regissör Ashraf Ismail. Spelet planeras släppas lagom till “julhelgen 2020”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar