facebook_pixel
Fortnite Chapter 2 Season 3 har försenats – igen!

Fortnite Chapter 2 Season 3 har försenats – igen!

Det rådande världsläget påverkar allt, och inte ens AAA-giganter som Epic Games går säkra; Fortnite Chapter 2 Season 3 skulle ursprungligen ha dragit igång redan i slutet av april, men försenades för några veckor sedan till den 4 juni. Och nu har den nya säsongen försenats än en gång!

Tack och lov är fördröjningen inte lika dramatisk den här gången, då Epic Games har tagit till den egna hemsidan för att meddela att Fortnite Chapter 2 Season 3 inleds torsdagen den 11 juni. Någon större anledning bakom denna exakt veckolånga försening ges inte, bortom att den extra veckan krävs för att “allting ska vara redo” för Chapter 2 Season 3. Fortnite Doomsday-eventet The Device har också skjutits fram, och drar igång den 6 juni.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar