facebook_pixel
Fast & Furious Crossroads släpps den 7 augusti, kolla in nya trailern!

Fast & Furious Crossroads släpps den 7 augusti, kolla in nya trailern!

I slutet av fjolåret utannonserade Project Cars-utvecklarna Slightly Mad Studios sitt Fast & Furious Crossroads, en “Hollywood-blockbuster” baserad på den ack så framgångsrika filmserien om familj och snabba bilar. Och nu har vi fått en ny gameplay-trailer inför Steam-lanseringen den 7 augusti.

Tyvärr är det svårt att känna sig imponerad, då spelet rent grafiskt ser 10 år gammalt ut (på allvar), och spelandet verkar kretsa kring synnerligen arkadmässiga uppdrag, med stora blinkande neonpilar som visar exakt var du ska köra, och vad du ska göra. Spelet kan dock fortsättningsvis skryta med röstkådespeleri av filmseriens ordinarie stjärnor Vin Diesel, Michelle Rodriguez och Tyrese Gibson, så månne Fast & Furious-känslan fortfarande blir den rätta, vilket vore synnerligen välkommet under 2020 då Fast & Furious 9 numera har skjutits upp till 2021.

Här är den nya trailern för Fast & Furious Crossroads.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar