facebook_pixel
Fallout 76 utlovar mängder av nyheter under återstoden av 2020

Fallout 76 utlovar mängder av nyheter under återstoden av 2020

Färdkartor är i ropet just nu. Tidigare idag skrev vi om den danskutvecklade co-op-skjutaren Deep Rock Galactics fortsatta planer, och nu har turen kommit till Bethesdas onlinerollspel Fallout 76, som trots ändlösa motgångar fortfarande lever, och till på köpet mår bättre än någonsin tidigare.

Sedan Steam- och Wastelanders-lanseringen i mars verkar nämligen vinden ha vänt, i alla fall om man vågor tro på det “mestadels positiva” användaromdömet på just Steam.

Och det kommer mera, väldigt mycket mera, då Bethesda utlovar stora nyheter under återstoden av 2020, Du kan läsa om dem i detalj här, men i korthet rör det sig om introduktionen av säsonger i sommar (ny progression med belöningar), en delad spelvärld där din karaktärsnivå inte spelar någon roll i höst, samt återkomsten av Brotherhood of Steel i vinter, inklusive en helt ny quest-kedja och nya npc:er.

Här är en trailer för den fortfarande rätt färska Wastelanders-uppdateringen till Fallout 76.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar