facebook_pixel
Fallout 76 är gratis att provspela över helgen

Fallout 76 är gratis att provspela över helgen

För lite mer än månad sedan släpptes Wastelanders, den efterlängtade Fallout 76-uppdateringen som äntligen introducerade rejäla questlines med talande npc:er. Samtidigt släpptes spelet också till Steam, där det för tillfället åtnjuter ett “mestadels positivt” användaromdöme. Har skutan äntligen vänt?

Nu kommer du själv kunna svara på den frågan, då Fallout 76 (via våra internationella kollegor) kommer bli gratis att provspela från och med ikväll, den 14 maj kl. 18:00 svensk tid, fram till måndag, kl. 18: 00 svensk tid.

Huruvida gratishelgen gäller både på Steam och Bethesdas egna onlinebutik förtäljer inte historien, men vi antar att så är fallet, och om inget annat så lär det ändå klarna fram mot kvällskvisten. Redan existerande Fallout 76-spelare kommer också kunna njuta av dubbelt så snabbt xp-grindande under ovan nämnda tidsrymd.

Här är förra månadens lanseringstrailer för Fallout 76: Wastelanders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar