facebook_pixel
Epic fortsätter läcka – Civilization VI kan bli nästa gratisspel

Epic fortsätter läcka – Civilization VI kan bli nästa gratisspel

Sedan Epic Games Store sjösattes under fjolåret har Epic Games varit duktiga på att hemlighålla kommande gratisspel. Men nu verkar systemet ha fallerat rejält, då onsdagens läcka (som avslöjade det nuvarande gratisspelet Grand Theft Auto 5 i förtid) nu verkar ha fått sällskap av en ännu större läcka.

Om man vågar tro på Reddit kommer nämligen samarbetet med Grand Theft Auto 5-utgivarna 2K Games fortsätta under de kommande veckorna, och ge oss Civilization VI (den 21 maj) och Borderlands: The Handsome Collection (den 28 maj). Därtill kommer också Ark Survivial Evolved (som inte har någon 2K Games-koppling) bli gratis den 4 juni, så det verkar onekligen som att Epic Games vill styra så många klick till sin butik som möjligt medan den nuvarande rean Epic Mega Sale fortfarande pågår (avslutas den 11 juni).

Här är en bild på den påstådda Epic Games Store-läckan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar