facebook_pixel
Disintegration har fått spikat lansersingdatum, kolla in nya storytrailern!

Disintegration har fått spikat lansersingdatum, kolla in nya storytrailern!

I somras introducerades vi för Disintegration, det nya fps:et av Marcu Lehto, tidigare kreativ, ledande visionär för Halo-serien hos Bungie. Och nu närmar sig lanseringen med stormsteg, då den nya storytrailern här nedan förtäljer att premiären kommer inträffa tisdagen den 16 juni via Steam!

Halo-känslan är påtaglig i trailern, då det handlar om snarlik, naturskön men samtidigt högteknologisk sci-fi som i den ikoniska Microsoft-serien. Man kan också förköpa Disintegration för 50 euro, och om man gör det så får man en del exklusivt godis, främst i form av ett Lost Ronin Midnight-skin för spelarens gravcycle, det svävande stridsfordonet som på förhand verkar utgöra spelets mest unika inslag, tillsammans med rts-elementen.

Här är den nya storytrailern för Disintegration.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar