facebook_pixel
Discovery Tour för Assassins’s Creed Origins och Odyssey ges bort gratis

Discovery Tour för Assassins’s Creed Origins och Odyssey ges bort gratis

I början av 2018 släpptes Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour (eller Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt som det tydligen heter idag), ett gratis spelläge till Assasssin’s Creed Origins som lät dig bekanta dig med med det forntida Egypten, i form av interaktiva historielektioner.

Spelläget var uppenbarligen en succé då även Assassin’s Creed Odysseys antika Grekland fick dess egna Discovery Tour under hösten 2019. Bägge produkterna (känns lite fel att kalla dem “spel”?) fick också stand-alone-utgåvor, och det är just dessa som Ubisoft skänker bort precis nu via den egna digitala spelbutiken Uplay, fram till den 21 maj (nästa veckas torsdag) kl. 20:00 svensk tid. Nerladdningarna är rätt rejäla (42 GB respektive 50 GB) men om du har tid och hårddiskutrymme till övers så är de förmodligen väl värda en ingående titt!

Här är trailrarna för Discovery Tour till Assassin’s Creed Origins och Odyssey.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar