facebook_pixel
Desperados 3 visar upp sig i djuplodande gameplay-trailer

Desperados 3 visar upp sig i djuplodande gameplay-trailer

2018 annonserade THQ Nordic och Shadow Tactics-utvecklarna Mimimi Productions sitt Desperados 3, en uppföljare till Spellbound Entertainments klassiska vilda västern-baserade Commandos-tolkning. I april spikades lanseringen till den 16 juni via Steam, och nu har vi fått en ny, matnyttig gameplay-trailer!

Under 6 och en halv minuter går man igenom Desperados 3 bit för bit, och vi får bland annat reda på att spelet betraktas som en prequel, och bjuder på miljöer i det bergiga Colorado, det dyngblöta Lousiana och Mexikos vindpinade öknar. Gunslingern John Cooper, seriens frontman, leder ett banditgäng bestående av yxbeväpnade Hector Mendoza, den metodiska Doc McCoy, den graciösa Kate O’Hara samt giftfantasten Isabelle Moreau.

Smygande är A och O, så det är tur att fienderna åtföljs av informativa synfältskoner, som avslöjar exakt vad de kan se. Snabbasparande uppmuntras starkt, så känn dig inte avskräckt från att använda funktionen!

Här är den nya överblickstrailern för Desperados 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar