facebook_pixel
Deep Rock Galactic presenterar färdkarta bortom version 1.0

Deep Rock Galactic presenterar färdkarta bortom version 1.0

Förra veckan  blev co-op-skjutaren Deep Rock Galactic “klar” då spelet nådde version 1.0 på Steam, och lämnade early access-stämpeln bakom sig. Rikard Olsson skrev en i närmast lyrisk recension och delade ut 90 procent, tillsammans med omdömet “belönande, underhållande och oemotståndligt”.

Men bara för att ett spel är “klart” betyder det inte att det är “klart”; i fredags presenterade de danska utvecklarna Ghost Ship Games en färdkarta för Deep Rock Galactic under resten av året, och redan i juni kan vi förvänta oss “tre nya sekundära uppdragsmål”, en ny ölsort kallad för “smart stout”, nya “strukturer” för de slumpgenererade grottorna samt en expanderad “monsterhandbok”, som ger dig tips för hur du ska hantera olika fiendetyper.

Därefter, under det det tredje kvartalet, väntar “två nya uppdragstyper”, fler kosmetiska föremål (inklusive ett dlc) och “ytterligare icke-annonserade grejer”. Slutligen, under det fjärde kvartalet, avrundas året med “två nya planet-biomer”, “nya fiendetyper” och ännu fler hemligheter, med löften om fortsatta uppdateringar under 2021.

Här är förra veckans lanseringstrailer för Deep Rock Galactic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar