facebook_pixel
De första, läckta skärmdumparna från Mafia: Definitive Edition ser fantastiska ut

De första, läckta skärmdumparna från Mafia: Definitive Edition ser fantastiska ut

I april antydde varumärkesregistreringar att remasters av Mafia och Mafia 2 var på gång, innan Mafia-kontots första tweet sedan augusti 2018 höjde förhoppningarna ytterligare. Och nu har vi fått en officiell teaser för Mafia: Trilogy, inför den riktiga avtäckningen nästa veckas tisdag, den 19 maj.

Teasern är dock faktiskt inte det mest intressanta i Mafia-väg just nu, då de första, läckta skärmdumparna från Mafia: Definitive Edition (som laddades upp till Microsoft Store i förtid, innan de togs ner igen) bekräftar att nyversionen av 2002-klassikern har byggts om på nytt från grunden, med strålande resultat.

Enligt våra internationella kollegor verkar det också som att spelet kommer få nytt innehåll, då det kommer vara “troget återskapat”, med “expanderad story, gameplay och originalmusik”. Mafia: Definitive Edition kommer vara “Mafia som du minns det, och mycket mer” när det släpps någon gång i augusti.

Här är teasern för Mafia: Trilogy och de första skärmdumparna från Mafia: Definitive Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar