facebook_pixel
Day Z blir gratis att provspela i helgen

Day Z blir gratis att provspela i helgen

I slutet av 2013 lanserades Bohemia Interactives överlevnadsspel Day Z i early access, och i slutet av 2018 blev spelet äntligen “klart” då det nådde version 1.0. I slutet av april i år stängdes den huvudsakliga Day Z-studion i Bratislava, även om spelet kommer fortsätta få uppdateringar i framtiden.

Om du ännu inte provat Day Z och (fortfarande) undrar vad folk snackar om så kommer du kunna provspela titeln helt gratis i helgen via Steam. Faktum är att gratisperioden inleds redan ikväll kl. 19:00 svensk tid, och pågår ända fram till måndag kväll samma klockslag. Som brukligt är åtföljs gratishelgen också av reor, närmare bestämt 40 % för basspelet och 10 % för Livonia-dlc:t, som släpptes i höstas och introducerade en ny, enorm karta.

Här är en trailer som förklarar upplägget i Day Z.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar