facebook_pixel
Datumen för Steams sommarrea har läckt – igen!

Datumen för Steams sommarrea har läckt – igen!

Precis som brukligt vid den här tiden på året har datumen för Steams sommarrea nu läckt ut på internet; enligt datagrävaren Pavel Djundik (med understöd av kinesiska källor) kommer nämligen årets upplaga äga rum över månadsskiftet mellan juni och juli, så du gör kanske bäst i att börja spara redan nu!

Mer specifikt kommer rean dra igång torsdagen den 25 juni och avslutas torsdagen den 9 juli, vilket alltså betyder att festligheterna kommer vara i exakt två veckor. Uppgifterna är extra trovärdiga då Pavel Djundik är en av hjärnorna bakom Steam Database, en webbsida som är känd för att avslöja kommande Steam-releaser innan de har bekräftats officiellt, nu senast i form av Yakuza: Like A Dragon förra veckans tisdag, som senare officiellt bekräftades till pc på torsdagskvällen (även Steam-sidan har dykt upp sedan dess).

Här är Pavel Djundiks tweet om den kommande sommarrean på Steam.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar