facebook_pixel
Darkest Dungeon har fått gratis-dlc och gratishelg

Darkest Dungeon har fått gratis-dlc och gratishelg

Gratis är gott, och det finns mycket av den varan i dessa tider; Borderlands: The Handsome Collection och Sludge Life skänks bort via Epic Games Store, Arx Fatalis skänks bort via Bethesda-butiken och Far Cry 5 är gratis att provspela fram till söndag kl. 20:00 via Uplay. But wait, there is more!

Red Hook Studios turordningsbaserade och hyllade (recension) grottkravlare Darkest Dungeon har nämligen också fått en gratishelg via Steam (pågår nu och avslutas om “tre dagar” i skrivande stund, det vill säga någon gång på måndag eftermiddag eller kväll). Därtill får gratishelgen sällskap av en massiv 75-procentig rea (5 euro och 74 cent) och det nya gratis-dlc:t The Butcher’s Circus, som lägger till PvP-strider med fyra hjältar per sida.

Här är den gamla lanseringstrailern för Darkest Dungeon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar