facebook_pixel
Crusader Kings 3 har fått två trailrar och spikat lanseringsdatum

Crusader Kings 3 har fått två trailrar och spikat lanseringsdatum

Ibland går det undan; i oktober avslöjade Paradox Interactive Crusader Kings 3, och utlovade lansering någon gång under 2020. Och nu har man bekräftat att Crusader Kings 3 släpps redan den 1 september, och de glädjande buden till ära har vi också fått två nya trailrar, varav den ena visar gameplay!

Crusader Kings 3 har även fått en Steam-sida (som vanligt kan man också köpa det via Paradox egna digitala butik) där man kan förköpa standardutgåvan för 50 euro, eller hosta upp 75 euro för Royal Edition, inklusive expansion pass, den “första stora expansionen” samt två så kallade “flavor packs”, som till synes verkar bjuda på en del exklusiva, kosmetiska föremål. I övriga Paradox-nyheter har också en stor Steam-rea med Paradox-tema inletts nu, där man bland annat kan inhandla Stellaris för 10 euro (75 procents rea) och provspela det helgen ut.

Här är de två nya trailrarna för Crusader Kings 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar