facebook_pixel
Civilization VI skänks bort via Epic Games Store nu

Civilization VI skänks bort via Epic Games Store nu

Förra veckan nåddes vi av en ny läcka, som sades lista de kommande gratisspelen på Epic Games Store. Och nu verkar det som att den stämmer till hundra procent, då Grand Theft Auto 5 har följts av Civilization VI, den moderna strategiklassikern av 2K Games och Firaxis, som släpptes hösten 2016.

Jocke Kilman recenserade spelet när det begav sig och delade ut det massiva betyget 94 procent, tillsammans med omdömet “mängder av små och stora förändringar blåser nytt liv i en av världens bästa strategiserier”. Sedan dess har även expansionerna Rise and Fall (85 procent) och Gathering Storm (86 procent) släppts, och dessa två säljs även de via Epic Games Store för 40 euro (50 procents rea), tillsammans med 6 dlc-paket.

Civilization VI är gratis att plocka på sig via Epic Games Store fram till nästa veckas torsdag, kl 17:00 den 28 maj, då det ersätts av ytterligare en “mysterietitel”, som näst intill garanterat kommer bli Borderlands: The Handsome Collection (Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel), baserat på den ovan nämnda läckan.

Här är den gamla lanseringstrailern för Civilizaiton VI.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar