facebook_pixel
Borderlands 3 blir rena rama vilda västern i nästa dlc-kampanj

Borderlands 3 blir rena rama vilda västern i nästa dlc-kampanj

Den tredje expansionen till Borderlands 3 (läs vår recension) är på gång, och nu har vi fått kasta vårt första getöga på det. Dlc-kampanjen heter Bounty of Blood: A Fistful of Redemption, bäst sagt med skrovlig Clintan-röst.

Bounty of Blood har, som namnet antyder, ett western-tema och kommer innehålla flera helt nya karaktär och nya miljöer. Kampanjen utspelar sig på ökenplaneten Gehenna och innehåller ett banditgäng som terroriserar en by, motorcyklar, och en berättarröst som följer dig under hela äventyret.

Allt detta och mer diskuteras i senaste avsnittet av The Borderlands Show, samt i ett blogginlägg på spelets hemsida. Där pratar utvecklarna även lite om den kommande fjärde dlc-kampanjen, samt om Takedown at the Guardian Breach som är kommande endgame-innehåll till originalspelet.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar