facebook_pixel
Baldur’s Gate 3 visar teaser inför kommande mediakavalkad

Baldur’s Gate 3 visar teaser inför kommande mediakavalkad

För några veckor sedan presenterades vi för den nya spelfestivalen Guerrilla Collective, som mellan den 6 och 8 juni kommer bjuda på livestreams med fokus på mängder av indiespel, däribland Larian Studios kommande rollspel Baldur’s Gate 3. Och nu har man släppt en teaser inför festligheterna!

I tweeten här nedan kan du således kolla in ett nytt, 40 sekunder långt Baldur’s Gate 3-klipp (de där svamparna är väldigt stora och de där takbjälkarna är väldigt smala!) tillsammans med löften om att man “juni månad igenom kommer avslöja mer om Baldur’s Gate 3, med start den 6 juni”.

Med andra ord verkar Guerrilla Showcase bara vara startskottet för en längre mediakavalkad, så vi kan anta att planerna för early access-lansering någon gång i år fortfarande håller streck, det rådande världsläget till trots.

Här är Larian Studios tweet med den nya Baldur’s Gate 3-teasern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar