facebook_pixel
Assassin’s Creed Valhalla kommer få gameplay-premiär nästa vecka

Assassin’s Creed Valhalla kommer få gameplay-premiär nästa vecka

Igår fick vi den första filmiska trailern för Assassin’s Creed Valhalla, det nya episka actionrollspelet av Ubisoft, som kommer släppas någon gång mot slutet av 2020. Och nu har vi fått reda på att vi inte behöver vänta länge alls på de första spelsekvenserna, då de kommer debutera nästa veckas torsdag!

Via Twitter har Ubisoft nämligen meddelat att Assassin’s Creed Valhalla kommer gästa nästa veckas Inside Xbox-stream, där vi kommer få de första spelsekvenserna från de första Xbox Series X-spelen. I övriga Assassin’s Creed Valhalla-nyheter har vi också fått reda på att man återigen kommer få välja mellan en kvinnlig och en manlig spelarkaraktär (bägge heter Eivor), och att man kommer kunna leda vikingaräder och bygga en pittoresk, norsk by, som agerar utgångspunkt för dina äventyr, och förändras dramatiskt under spelets gång.

Här är Ubisofts tweet om nästa veckas gameplay-premiär för Asssassin’s Creed Valhalla.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar