facebook_pixel
Åskådarverktyget Capture Age kommer till Age of Empires 2: Definitive Edition

Åskådarverktyget Capture Age kommer till Age of Empires 2: Definitive Edition

I december släpptes Age of Empires 2: Definitive Edition, en uppdaterad version av Ensemble Studios klassiska rts från 1999. Jocke Kilman recenserade och delade ut betyget 80 procent, tillsammans med omdömet “en gedigen remaster som putsar till historiens vingslag en aning”.

Nu har nuvarande Age of Empires-studion World’s Edge utannonserat ett samarbete med Capture Age, gänget bakom åskådarverktyget med samma namn, som var mäkta populärt under Age of Empires 2:s storhetstid. Capture Age designas om “från grunden upp” för Age of Empires 2: Definitive Edition, och som synes i den nya trailern här nedan tillhandahåller verktyget mängder av kompletterande, matnyttig information i form av detaljerad statistisk, utökade zoom-verktyg och annat som gör det enklare att hänga med i onlinematcher.

Här är trailern för Capture Age till Age of Empires 2: Definitive Ediiton.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar