facebook_pixel
Artifact 2.0 inleder betatestandet inom kort

Artifact 2.0 inleder betatestandet inom kort

Hösten 2018 släpptes Artifact, ett Dota 2-baserat samlarkortspel av Valve, som på två veckor tappade fem sjättedelar av spelarna. Ett tag senare, i slutet av mars 2019, meddelade utvecklarna att de ville “börja om” med spelet, och nu närmar sig återkomsten spelbar form.

Utvecklingsteamet har nämligen meddelat att betatestandet av Artifact 2.0 kommer inledas inom kort, och att man kommer börja skicka ut e-post-inbjudningar till ägare av originalspelet (där inköpet gjordes innan den 30 mars 2020) nästa vecka. Sedan kommer alla som meddelat sitt intresse få delta i ett lotteri, som slutligen avgör vilka som får tillgång till betan. Tanken är också att den stängda betan tids nog ska gå över till öppen beta, och hela processen planeras vara betydligt längre än motsvarande period för originalreleasen av Artifact.

Du kan läsa den fulla annonseringen här, tillsammans med en kort FAQ-sektion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar