facebook_pixel
Arkane Studios firar 20 år, skänker bort Arx Fatalis

Arkane Studios firar 20 år, skänker bort Arx Fatalis

I onsdags kollade vi in den nya Noclip-dokumentären The Untold History of Arakane, som under 80 minuter gick igenom Arkane Studios samlade katalog, i form av både släppta och nedlagada spel. Och nu, den Lyon-baserade studions tjugoårsjubileum till ära, skänks dess allra första spel bort gratis!

Det rör sig om Arx Fatalis, ett förstapersonsrollspel från 2002, som betraktades som en sorts själslig uppföljare till Ultima Underworld, och etablerade Arkane Studios fäbless för systemdrivna och reaktiva spelvärldar. För att lägga vantarna på Arx Fatalis (och en digital art book om Arkane-katalogen) behöver du bara styra kosan hit, klicka på “Join Arkane Outsiders”-knappen, registrera (eller logga in på) ett Bethesda konto, och sedan dra ner spelet via Bethesda.net-launchern. Lite mer jobb än normalt för gratisspel, men förmodligen fortfarande värt det!

Här är en trailer för Arkanes tjugoårsjubileum, som utlovar ytterligare bakom kulisserna-material inom kort.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar