facebook_pixel
Äntligen! Mass Effect-trilogin verkar få remaster

Äntligen! Mass Effect-trilogin verkar få remaster

Under de senaste fem (tio?) åren har vi fått mängder av remasters av äldre spel, men Electronic Arts och Bioware har av någon anledning vägrat ge oss Mass Effect-trilogin med ett nytt lager färg. Fram tills nu det vill säga, då Jeff Grubb hos Venture Beat verkar vara väldigt säker på att en remaster i antågande.

Det hela tar avstamp i Electronic Arts kvartalsrapport (som vi skrev om igår, där EA utlovade 14 nya spel under det kommande året) men Jeff Grubbs artikel på Venture Beat har ett litet men viktigt tillägg, där ett av spelen beskrivs som en “HD Remaster” av – just det – Mass Effect-trilogin.

Jeff Grubb har till och med klippt ut detta enskilda påstående i en separat tweet, så eftersom han vågar riskera hela sin trovärdighet som speljournalist för det här så stämmer det förmodligen.

Visst, Mass Effect-trilogin är väldigt spelbar än idag (saknade dlc-paket för Mass Effect 2 och Mass Effect 3 har släppts via Origin , och så har fansen snickrat ihop imponerande texturpaket) men tanken på ett komplett paket, förhoppningsvis via Steam, är ändå mycket lockande i min bok, och något jag gärna arkiverar i mitt spelbibliotek.

Mass Effect Trilogy planeras (kanske) släppas innan den 31 mars 2021.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar